0 stk.
0,00 kr
Køb for 800,00 kr
og få 10% rabat

Ønsker du at returnere en vare?

I handelsbetingelserne og på Helsehylden.dk findes der en fortrydelsesformular, der skal udfyldes og vedlægges en returforsendelse. Helsehylden SKAL være orienteret om, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten inden du afsender varen til os. Du kan skrive en mail på info@helsehylden.dk eller ringe på 29880163, så tager vi den videre proces derfra.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Fortrydelse
Den danske forbrugeraftalelov har fastsat, at du må sende din vare retur i op til 14 dage efter, at du har modtaget den. Hvis du ønsker returnere din ordre, skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Dvs. varen skal i det hele taget være i en stand, så den kan sælges videre. Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Hvis du ønsker at returnere en vare til Helsehylden ApS, skal du selv betale for portoen for at sende varen retur. Du vil få tilbagebetalt pengene 1 og 2 dage efter, at varerne er blevet leveret på Helsehylden ApS adresse.

Reklamation
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten gælder ikke, hvis du har benyttet produktet/ydelsen i erhvervsmæssigt øjemed.
Ønsker du at reklamere, kan vi kontaktes vi nedenstående oplysninger.

Varer der returneres skal sendes til:
Helsehylden ApS
Siestavej 6
2600 Glsotrup

Ps. Husk at medsende en kopi af ordrebekræftelsen.