0 stk.
0,00 kr
Køb for 800,00 kr
og få 10% rabat

 

Ind imellem får Rikke mixet en fantastisk smoothie sammen -

så god, at den fortjener at komme på Helsehylden.dk, så I alle kan få glæde af opskriften.

 

 

Mango Banana Dream

Fantastisk cremet og lækker smoothie. Fuld af sødme og syrlighed på en gang. ALLE vil kunne lide den!

1/1 mango

1/1 banan

1/1 citron m. skal

1 dl. frosne blåbær

1/2 dl. frosne havtorn

1/2 ds. kokosmælk

3 kugler frossen spinat

1/2 dl. RawPowder hampefrø (kan købes her)

2 spsk. RawPowder gurkemejepulver (kan købes her)

1/2 dl. hørfrøolie

1 spsk. hybenskaller

Put hele balladen i blenderen og tilsæt 1-2 dl. vand undervejs. Den rette konsistens skal være cremet og tyktflydende.

ALLE ingredienser er selvfølgelig økologiske :-)

 

 

 

Sunde økologiske Påskeæg (ca. 30 stk.): Lavet af Frederikke Wærens

Alle ingredienser er samlet i en kasse, sammen med opskriften!

10 store  Øko dadler

150 g peanutbutter, smooth

85 g kokosmel

2 spsk. RawPowder hampefrø

3 spsk. chiafrø

2 spsk. vand

Derudover:

200 g mørk chokolade

30 g RawPowder kakaosmør

Frysetørret pulver, f.eks. RawPowder Passionsfrugt

 

Påskeæg:

Kør alle ingredienserne i en foodprocessor til en ensartet masse og form 15 lige store påskeæg af massen.

Stil dem på køl.

Smelt den mørke chokolade sammen med kakaosmør i en skål over vandbad.

Dyp påskeæggene i chokoladen og drys med frysetørret RawPowder. Stil dem på køl indtil de skal nydes. Velbekomme!

 

 

______________________________________________________________________________________________

 

Glutenfri svampet chokoladekage med kokosskum: Opskriften lavet af Frederikke Wærens

Alle ingredienser undtaget æg, vanilje, bagepulver og salt, er samlet i en kasse, sammen med opskriften!

90 g RawPowder kokosolie, smeltet

4 æg 

300 RawPowder kokossukker

1 tsk. vaniljepulver

200 g glutenfrit mel, f.eks. rismel

6 spsk. RawPowder kakaopulver

1 tsk. bagepulver

1 knivspids salt

Kokosskum med hindbær:

1 dåse fed kokosmælk

4 spsk. RawPowder hindbærpulver

1 tsk. vaniljepulver

Pynt:

Friske bær

Smeltet mørk chokolade

RawPowder hindbærpulver

 

Glutenfri  chokoladekage:

Tænd ovnen på 175 C varmluft. Smelt kokosolien og stil den til side. Pisk æg og kokossukker lyst og luftigt . Bland vaniljepulver, mel, kakaopulver og bagepulver i en skål og sigt det i æggesnapsen. Pisk det godt. Tilsæt til sidst den smeltede kokosolie i dejen og pisk godt til dejen er jævn og ensartet. Beklæd en springform på 23 cm med bagepapir i bunden. Smør formen med en smule kokosolie i kanten. Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 22 minutter. Lad kagen køle helt af.

Pisk kokosmælken med vanilje og hindbærpulver. Pisk endelig ikke for meget ellers ”gryner” kokosmælken. Smør kokosskummet ud på den afkølede kage og pynt med friske bær, hindbærpulver og en smule smeltet mørk chokolade. Velbekomme!

 

________________________________________________________________________________________________